Friday, 30 March 2012

~ Road Run ~


Hello hello semuanya! Kali ni tak nak tanya sihat ke idokk sbb sy sendiri pun kurang sihat sikit. Bukannya apa, tadi kan ada roadrun kat sekolah. So, mestila penat kan. But actually, takde la penat mana pon. Lari 1 pusingan je. Lainlah 2 or 3 pusingan ke barulah penat yg amat. 


Macam biasa, kitorg atur strategi lah dulu ken. *konon* Ini lah hasil perbincangan kitorg :


Mula-2, kita jalan je dulu. Biarla kita last-2 ke ape ke asalkan nanti kita boleh potong org kat depan.-Bila jalan, semua mengeluh "Bila nak lari nih?Tak sabar sgt dah ni!"- Bila sampai Permai,kita jogging,k?And then,sampai Idaman baru kita lari.Okay?Deal? "DEAL!" Sampai Permai, jogginglah seperti yg dibincangkan.Tengok-2 sampai Idaman je kitorg jogging. lepas tu, tak larat nak lari dah. 

And then, pancit tengah jalan! Nasib baik sempat habiskan sebelum cikgu buat countdown nak sambut new-year tuh. Hahaha ;) Tapi, tak menang pun. Hahaha. Dahla. Sekarang ni time to off. And then, sleep. :D

Bye. Assalamualaikum :) ^^ (v)





No comments:

Post a Comment

Sesiapa yg hendak bertanya apa-apa, sila komen di sini. Terima kasih. :D