Saturday, 31 March 2012

Dream High 2

Saya tahu gambar ni takde kena-mengena dengan entri saya :) Tapi,ada kena mengena dgn korang kan? Saya tahuuu :D


Hello Hello semuanya! Apa khabar? Semua sihat? Alhamdulillah :) Kali ni saya nak story morry pasal satu cerita Korea ni iaitu -Dream High 2- . Alahh, mesti korang tahu kan cerita apa ni. Kalau tak tahu, boleh la tengok di saluran 391 setiap hari Isnin & Selasa jam 9.15 malam hingga 10.15 malam. Tengok tuu, sempat lg promote tau ! ^^(v) 

Actually, cerita ni dah lama dah tunjuk on tv, cuma... baru kali ni terbuka hati nak tengok sebab ada dia ni --> Jung Jinwoon ♥ . Ye lah, dia kan cute lagi-2 bila dia senyum. Aww ^^ ♥ . Kalau nak tahu cerita ni tentang apa, sila klik SINI.

Dah puas baca? Hehe. Thanks lah sbb baca.. Susah-2 je baca. Ini saya ada sertakan sekali gambar-2 daripada drama ni. Enjoy!

 I know they were damn cute ! At backstage pun sempat lagi berposing ek korang ni. Tak ajak! :P

Woahh!! Sweetnya you niii! 

Ini gambar yg biasanya korang akan jumpa kalau korang search kat google image :) 

Waktu Rian dan Jin Yoo Jin berduet :) 

 Cute, right?

 It's funny! Look at his face. :P

 B Life by Jung Jinwoon,Kim Ji Soo,Jr,Kang Sora 

Rasanya, time ni cute guy kat atas ni tengah training menari ^^ 

 Sweet couple of the year 

B Life :) 

Rian and Jin Yoo Jin 

Ouchh! Mesti sakit... :(

Nak tahu pelakonnya pulak? Boleh je :) Ini dia :

Main cast: - Jin Woon (정진운) as Jin Yoo Jin
               - Kang So Ra as Shin Hye Sung
               - Hyo Rin (효린) as Nana
               - Park Ji Yeon as Lian
               - Park Seo Joon (박서준) as Si Woo
               - Im Jae Bum (임재범) as JB

Kirin's teachers: -  Park Jin Young as Yang Jin Man
                       -  Kim Jung Tae as Lee Kang Chul (Principal)
                       -  Choi Yeo Jin
                       -  Kahi 

Kirin's Students: - Ailee (에일리)
                        - Yoo So Young 

Mesti korang tak larat kan nak baca? Alahhh, baca je :) Nanti kita kasi hadiah :P. Nak tau something tak? Semalam, saya beli majalah EPOP. Lepastu, ada poster besar punyaa dlm tu.. Nak tau poster apa? Poster Dream High2 !!! Memang bertuah beli EPOP semalam. Ohh, EPOP tu keluaran bulan April. Belilah kalau korang nak poster tu. Comel tau!Hehehe.. Okay lah. Malas nak berceloteh panjang lebar dah ni. Mau makan and then tidurr! Muahahaha... Kay, byee :) Assalamualaikum ^^

No comments:

Post a Comment

Sesiapa yg hendak bertanya apa-apa, sila komen di sini. Terima kasih. :D