Thursday, 26 April 2012

One Direction- What Makes You Beautiful

♥Sapa tak kenal 1D ? Haiihh korang niii ! Diorang ni punya lah famous korang boleh tak kenal ? Ye la ye lahh. Jgn merajuk k ? Nnt tak omey :) Okay lah. Disebabkan today I rajin semacam, jd I sangat-sangat berminat nak storyy dekat korang about 1D ♥ :

Group ni terdiri drpd 5 jejaka idaman dunia :* Iaitu, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles and Louis Tomlinson. Tak kenal lagi ? Nahlaa ! Ambik sedozen I bagi gambar diorang !


Niall Horan


Zayn Malik


Liam Payne


Harry Styles


Louis Tomlinson

Okay guys and girls :) Comel ke diorang ni ? Well, it's up to you, babe ♥ Ni pulak antara senarai lagu-lagu diorang :) Most of their songs sedap-sedap belaka :) Hewhew :3 Okayhh. Here there are ! :

Album ' All Night ' (2011) :
-What makes you beautiful
-Gotta Be You
-One Thing
-More Than This
-Up All Night
-I Wish
-Tell Me A Lie
-Taken
-I Want
-Everything About You
-Same Mistakes
-Save You Tonight
-Stole My Heart
-Stand Up
-Moments
-Forever Young

Yeshhh ! Done everything for tonight. That's all for today. I wanna sleep. Esok sekolah. *menguap* Bye ! Take caree ♥ :)

No comments:

Post a Comment

Sesiapa yg hendak bertanya apa-apa, sila komen di sini. Terima kasih. :D