Monday, 30 April 2012

You are the best, Classmates ♥

Hello semua ! Sihat idok ? Hope korang sihat la ye. Entri kali ni, aku nak story sikit kat korang pasal Classmates aku yg cun & handsome belaka ! Haha. *Hope diorang baca.Bukan senang aku nak puji org* Okayh. Classmates aku tahun ni semuanya sporting tau ! ^^ So, sebab tu lah aku cakap 'You are the best,Classmates ♥' :) IKHLAS ni wei ! Haha K stop it. Okayhh ! Let's start it ! 

Annur Azra :-
She is my best friend you know ? Sampaikan crush pun kitorang kongsi. Ooppss ! :* Haha. Segala-galanya aku cerita kat dia. And dia pun macam tu jugak. Senang citer, kitorang sehati sejiwa lah ^^v Hahaha. 

NurHaniz :-
Si gadis manis bermata empat :) Dia ni comel :* Haniz, please kembang ok ? Hahaha. IKHLAS sgt dah ni. And, apa-apa kerja sekolah yg aku tk sempat salin, aku pinjam buku dia. Nasib dia baik, kan Haniz kan ? :D Dia ni tak habis-habis dgn Capital S dia tu :) K tkpe. Haniz ada Capital S, Yas ada Capital *tuttt* ! Hahahaha.

Syamira Aqila :-
Dia ni pun si gadis comel bermata empat *kadang-kadang pakai kadang-kadang tak* Hehe :3 Dalam kelas je dia pakai spect. Dekat luar tak. And, dia ni pulak tak habis-habis dgn A** dia tu *Ini bukan nama org tp gelaran* :D

Syahidah a.k.a Eidaa :-
Okay. Dlm banyak-banyak classmates aku, dia lah yg paling GILA-GILA k ? Haha. Dia jugak yg plg COMEL. Paling GEDIK. Paling BISING. Hahahahaha. Bila cikgu tak ada dlm kelas, guess what ? Dia lah yg cadangkan nak buat apa. Adeke patut, dia cadangkan main pusing pembaris,bila pembaris tu stop menghala ke arah siapa. Kena jwb soalan yg diberikan oleh dia sendiri dgn JUJUR. Soalannya pulak pasal crush. Waduh waduhh :'> 

Nurin Qasdina :-
Okay. Dia comel jugak you ! Hehe... Orangnya kecil molek sahaja. And, ratu mengeLIKE status org di Facebook. Dia still single :) Hahaha *Promoter* Tak salah ken ?

VS

Amierul Mukminin :-
Merupakan seorang ketua kelas yg tak bertanggungjawab -,- Habis semua kerja aku kena buat. Tak guna betul. And, antara tabiat pelik dia ni , suka tengok orang lama-lama. Takut orang tu kau tahu ? Sekeh kang :P

Izzat Amir :-
Si mulut becok. Tabiat dia pun sama mcm Mierul. -,- Memang nak kena pelempang selaju 1000 km/h dgn aku . Hahaha . Kesian kau. Tengok tuh ? Dah ada bekas :p

Thena Taayalen :-
Budak yg paling BATAK dlm kelas. Sungguh aku benci dia. Tapi, bila boring, dia yg buat lawak. Dia suka goyang-goyang ala-ala Mr.Bean. Ingat jadi la tuh ? xD 

Rafiq Zuhair a.k.a Gary :-
Nak tau dari mana datangnya Gary ni ? Ekceli, dari tahun lepas kitorg panggil dia Gary sbb dia teramat lah 'blur' :) Haha. Hope kau tak baca , Gary. Tapi, dia tak marah pun. Lagi suka adalah :3

Okay dah. Itu je punn :) Tapi, apa-apa pun. Dia ni the best ever friend I have in the world lah ! Nur Azmina :) I love you syggg :**** Dia ni punnn ! Batrisyia Husna ! I Love you baby Suka kau kan aku panggil baby ? Ahakss :* Hahaha. Silakan kembang wahai cik kak xD :) Sudah cukup cukup sudah semuanya. Cukup sampai di sini saja entri aku kali ni. Nant-nanti aku update lg k ? Sayang semuanya ! Mmmuuaahh :* Assalamualaikum :)


No comments:

Post a Comment

Sesiapa yg hendak bertanya apa-apa, sila komen di sini. Terima kasih. :D