Friday, 20 April 2012

Twitter : My Second Home ♥

Sape tak kenal guy dekat atas ni memang nak kena lempang laju-laju :)

Okay okay. Today , otak kering sgt tak tau nak update apa. Maklumlah , memori full sgt sbb penuh dgn muka dia ^^v *dia adalah org lain dan bukannya org di atas* Hehe :) Actually, twitter memang dh jadi tempat i mengadu tentang apa-apa je, you know ? Yes, memang twitter syok gilaa :D Sape takde twitter pergi buat sekarang! *sambil pegang rotan buat gaya mcm cikgu tgh marah* Nak tau ? Buat twitter lg senang drpd buat Facebook,you know ? Tak percaya ? Try lahh :P 

Kebaikan Twitter :
- We can communicate with other people. Espcially twitfamous kita mcm Abang AizatDidi Whoaa dan ramai lagi. *sorry twitfamous yg lain sbb tk mention.Kita lupa apa username.Hehe*
- Kita boleh tahu apa crush kita buat,you know ? *Kalau dia ada twitter lah* Boleh tahu dia tweet dgn sape, kat mane and paling penting, *pikir sendiri* :D
- Boleh sebarkan maklumat yg korg dpt mcm " Esok sekolah ganti.Harap maklum :D" *Kay,tahu la skema kan?*
- What everrr ! It's up to you lah :)

Keburukan Twitter :
- Kalau asyik tweet benda yg negatif je, boleh bawak gaduh woo *tiru ayat HOT FM*
- Ada org tweet psl musuh-2 para pengguna twitter je, mulalah gaduh kan ?

Hahaha. Yg lain korg cari sndri k? Ni apa yg I pikir la.Okay ! I wanna finish it here. Sorry sbb entri ni terlampau bosan :( Kbye :)



No comments:

Post a Comment

Sesiapa yg hendak bertanya apa-apa, sila komen di sini. Terima kasih. :D